jueves, 14 de marzo de 2013

ANIMS MARATONIANS !!!

Aquest diumenge 17, tots els Barcelonins em de sortir als carrers a animar a tots els maratonians de la nostre terra i de fora, que van a corre la Marató de Barcelona.


Només unes línies per desitjar tota la sort del món en el que segur serà una de les experiències més intenses de les vostres vides i de les nostres vides.

Heu de tenir en compte que acabar una marató està només a l'abast d'uns pocs pel que l'únic objectiu ha de ser arribar a la meta. No importa el temps, ¡en absolut!

Acabar una marató exigeix ​​molt caràcter, una gran intel · ligència, molta dedicació, una gran força de voluntat, una gran nivell de paciència i una gran capacitat de patiment ... En definitiva, exigeix ​​ser una persona íntegra i una mica diferent a la resta dels mortals ... exigeix ​​ser un maratonià en tot el sentit ampli de la paraula. És una forma de vida!

M'imagino que aquets darrers dies, son plens de nervis i teniu molts dubtes sobre com va a transcórrer la carrera. Hi han molts amics teus, familiars, companys de feina, coneguts que estaran pendents de tu. Acabarà?, O no? .. Què marca farà? i les ganes de veure arribar a la persona estimada. Ha arribat l'hora de la veritat.

M'imagino i és molt possible que ara mateix teniu por davant l'aventura de diumenge, i és normal. El joc emocional que és l'aventura de la marató ha començat per a tu i has de començar a gaudir-ne. Però el més dur de la marató, que és l'entrenament dels 4 o 5 mesos anteriors ho has superat ja i amb nota, de manera que no hi ha cap raó perquè estiguis tens o tenallat en aquests moments.

Deixeu l'eufòria per al moment que creueu la línia de meta. Durant els 10 primers km gaudiu de la festa, fes-los molt, molt poc a poc, no us deixeu arrossegar per la gent, aquest és el tram de la cursa en què més conservador heu de reservar moltes forces que de ben segur us faran molta falta en els últims 7 km.

Pel camí veureu gent tirada i passant-ho malament ... No hi penseu... encara ni per un moment... en el km 42 ... Seria un parany mortal.

És la marató en la seva màxima expressió!!!

Els vostres sentiments, seràn una barreja de ràbia, eufòria, dolor, fatiga, cansament, sentiment pur, emocions a flor de pell, determinació absoluta. Si heu estat conservadors fins els últims kilometros, és una barreja explosiva de sensacions meravelloses que és el que fa gran, molt gran a aquesta prova.

Al final no cal córrer amb les cames, ni amb el cap, ni amb el cor, cal córrer amb l'ànima. Viu intensament els últims 200 mts finals. El que vas a experimentar un cop passades la meta i durant les 2 hores següents serà una cosa molt personal i molt íntima, que no ho podreu descriure a ningú però és el que en definitiva us farà tornar a córrer un altre marató.

Les persones que us estimen, també pateixen i viuen cada setmana...dia...segon amb la mateixa passió que vosaltres.

Quina enveja em doneu, campións.

Us deixo un fantastic video, per començar a ambientar aquest marevellos moment.




http://vimeo.com/39534072

No hay comentarios:

Publicar un comentario